GameAccount Jaringan (GAN) weruh reged operator revenue saka $120.8 m kanggo Q4 2019, lan nambah 189% ing taun-taun uk ad poker texas holdem. Supplier uga weruh 95% nambah ing pamuter aktif dina, karo total saka 9 yuta kanggo periode uk ad kart texas holdem.
Revenue saben saben pamuter aktif dina iki $13.43 kanggo Q4 2019, nganti 48% saka taun sadurungé piye carane aku njaluk luwih attunement slot ing jiwo peteng. GAN utamané lantaran sawijining kinerja kuwat kanggo popularitas saka olahraga totoan ing AS lan salib-sade saka casino olahraga bettors kanggo casino game piye carane aku njaluk menyang casino ing stardew valley.
Dermot Smurfit, CEO saka GAN, ngandika: "Terus taun-taun wutah tarif ngalami ing Q4 nduduhake kita teknologi platform kemampuan kanggo ukuran kasil kanggo kita warna klien saka dhuwit nyata US internet gambling, simulasi game uga kita long-ngadeg italia klien."Ing waktu papat benefitted saka kuwat dikarepake mangsan sak NFL mangsa; salib-sade US olahraga bettors kanggo internet casino game ing negara New Jersey lan Pennsylvania; lan miwiti olahraga totoan ing negara Indiana."GAN ditambahi sawijining kemitraan karo FanDuel kanggo kalebu Indiana sawise negara legalised olahraga totoan ing Mei taun pungkasan piye carane aku njaluk free nyapu awis kanggo chumba casino. Supplier kang menehi hasil karo FanDuel uga kalebu Pennsylvania lan New Jersey. piye carane aku njaluk free dhuwit recehan ing cepet kenek slot.