IGT wis mlebu rong taun extension kontrak karo New York Lotre liwat tambahan sawijining IGT Global Solusi Corporation roulette rintangan 4 reds ing saurutan. Menehi hasil furthers saiki persetujuan antarane pihak loro nganti 6 agustus 2022, ningali IGT ngirim 400 anyar GameTouch™ timer layanan mesin vending kanggo lotre roulette rintangan 0 lan 00.

Supplier uga bakal terus nyediakake New York Lotre karo "majeng tengah sistem, terminal lan aktif layanan." Jay Gendron, IGT COO, Lotre, ngandika: "IGT ngirim keunggulan dening ngarahke kita inovasi ing isi, hardware lan teknologi platform sing ngaktifake pelanggan kayata New York Lotre kanggo terus sawijining peringkat minangka salah siji saka paling gedhé lan paling sukses lotteries ing donya."IGT wis pleased kanggo ngluwihi kita long-term kemitraan karo Lotre lan kita bakal nggawe kita part kanggo mesthekake terus kanggo nyetel rekaman bejat-sales lan nggedhekake sawijining luwih saka $68bn kontribusi kanggo pendidikan ing New York." IGT punika nyeponsori ing Tanah Basis Operator of the Year Award ing taun iki kang Global Game Anugrah Las Vegas. roulette rintangan 10 ing saurutan.