Nanging sadurunge sing, lelungan poker demo bakal hosting iku grand-daddy acara, 2012 Asian Poker Demo Macau ing juli 25-31 ing StarWorld Hotel & Casino emas eagle casino poker turnamen.
Highly aktif APT bubar kebungkus munggah ing 2012 APT Asian Seri ing Goa, India, drawing cukup akeh saka sawetara saka finest poker pemain ing donya, kabeh vying kanggo kasempatan kanggo dadi dilantik 2012 Asian Seri Goa Acara Utama juara bledug emas kulon casino reno nv. Ninggalake iku kanggo Asian Poker Demo kanggo tataran durung liyane sukses acara ing wilayah Asia-Pasifik bledug emas kulon casino restaurant.

Saliyane kanggo Acara Utama, 2012 APT Asian Seri Goa uga tuan rumah sawetara sisih-acara, paling notabene INR 150,000 Rollers Dhuwur Acara sing menang dening India Harshad Dinesh Barve, pocketing kelangan INR 834,000 ($15,000) ing proses panganyang pilihan poker tabel ndhuwur. Sweden kang digawe king pasangan manggon kuwat ing mburi minangka siji lan kali diprodhuksi inconsequential montor saka 4h lan 6h bakul sepatu poker for sale.

Mimpin dening Khenan, wolung pemain ing ndhuwur 10 padha saka India karo mung Nilsson lan Jepang kang Hisashi Ogi (panggonan 10th) buku-pungkasan final tabel klasemen.