ut nomer saka kabeh pengunjung sing polled ngandika sing padha gambled sak trip sing ambruk kanggo 71 persen dibandhingake kanggo 83 persen ing taun 2009 emas eagle casino liburan jam. Mbuwang saka ètnis beda-beda salah siji ing game utawa non-game iki ora direkam ing survey.ut nyoto gaya ing gambling ing Las Vegas minangka dikenali dening LVCVA kudu ora bakal warta ala kanggo operator casino yen contone, wong-wong sing totoan sing mengkono luwih sacara intènsif.ther UNLV data nuduhake yen 'menang' saka baccarat (dhuwit dianakaké dening casino sawise hadiah sing mbayar) saklawasé tiga negara-sudhut antarane taun 2000 lan 2013, kanggo saklawasé US$1.6 milyar ing 2013 panganyang pilihan poker online karo kanca-kanca. Menang kabeh game tabel Nevada-sudhut tambah dening mung 27 persen ing periode sing padha. panganyang casino ora bonus simpenan kode.