acau tambah ing November 2012 umur minimal kanggo entri kanggo kasino saka 18 kanggo 21 panganyang casino ora bonus simpenan. Pamindhahan iki diterangake ing wektu minangka dirancang utamané kanggo nglindhungi warga lan ngagengaken Macau wong enom kanggo tetep ing pendidikan tinimbang dadi casino panganyang terus saka sekolah dhuwur.ocal pemain' kontribusi kanggo Macau casino revenue game reged kira-kira dening analysts minangka kang cilik nalika biji ing persentasi syarat-syarat. mesin game.