Salah siji saka liyane tantangan – durung penting – tugas kanggo pemerintah lokal lan negara bisa kanggo ngumpulake pembayaran anak support saka tuwane sing ora kepekso kanggo mbayar wong-wong mau. Sing bakal kalebu menang saka ing paling $1,200 ing casino, utawa menang saka ing paling $600 ing $2 nang ing jaran racing trek.

Pamindhahan rawuh minangka Illinois pasuryan masalah abot ing wilayah saka anak support casino barriere avenue des champs elysees. Casino bisa njupuk winnings ing sembarang wangun – dadi iku awis, kripik, utawa tindakan liya – lan kudu njupuk minangka akeh minangka dibutuhake kanggo mbayar utang support, nganti total jumlah duwe utang. Nalika deadbeat tiyang sepah wis ditemokake, sanadyan, casino wis panguwasa kanggo tumindak lincah kanggo njupuk bali dhuwit padha wis menang. Hukum anyar ora persis menehi kasino kemampuan kanggo njupuk saben penny saka gambler sing owes anak support, nanging nerangake cedhak apa gambling umur ing idaho. Supaya kanggo casino kanggo priksa marang database saka individu sing utang bali pembayaran anak support, juara page bakal duwe kanggo awis metu cukup kanggo casino kanggo file W-2G wangun. Asring, sing padha tuwane – ayo padha ngadhepi iku, biasane bapak – sing supaya nggawe kuwi pembayaran uga bisa kanggo ndhelikake apa pangentukan padha duwe, nggawe keno munggah karo "deadbeat" tuwane kabeh luwih angel apa gambling umur ing illinois. Casino wis diijini kanggo njupuk ragad administratif saka 5 persen saka total ngrebat, nganti maksimum $250.

Kanggo kayata, nalika Illinois sadurunge wis di-push kanggo plans kanggo casino ing kutha Chicago, Quinn wis vetoed rencana sadurunge iku bisa pindhah menyang hukum. apa gambling umur ing republik dominika. Miturut lapuran, negara wis nyathet saklawasé $3 milyar ing bali dibayar pembayaran anak support – tokoh witjaksono kanggo saklawasé $250 kanggo saben wong lanang, wong wadon, lan anak sing manggen ing negara.