Rejeki Afiliasi, affiliate program kanggo Rejeki Lounge Group, wis announced sing bakal nyeponsori CBG Affiliate Konferensi, kang amarga kanggo bakal dianakaké ing Niagara Falls Hilton Resor ing Niagara Falls, Ontario, saka 27 agustus 30 casino paling cedhak kanggo hoover dam. Rejeki Afiliasi, affiliate program kanggo Rejeki Lounge Group, wis announced sing bakal nyeponsori CBG Affiliate Konferensi, kang amarga kanggo bakal dianakaké ing Niagara Falls Hilton Resor ing Niagara Falls, Ontario, saka 27 agustus 30 casino paling cedhak kanggo indianapolis indiana. Rejeki Lounge Group tanggung jawab kanggo anjog kasino online kalebu PlatinumPlay.eu, RoyalVegas.eu, DesertDollar.eu lan 7Sultans.eu lan Rejeki Afiliasi nuturi kabeh bakal-bakal pengunjung kanggo ndhaftar kanggo acara kanthi ngunjungi CBGAffiliateWeekend.com casino paling cedhak kanggo jacksonville fl. "Wakil saka Rejeki Afiliasi' tim bakal kasedhiya minggu sadurunge lan minggu sawise konferensi kanggo maksud rapat-rapat affiliate bisa kaya kanggo ngatur," maca statement saka Rejeki Afiliasi nomer telpon kanggo choctaw casino ing durant oklahoma. "Rejeki Afiliasi uga aturan anyar Canadian affiliate tandha-ups $100 munggah ngarep nuduhake revenue saben mentas angsal pamuter ing sasi kapisan sing pamuter ndadekake simpenan dhisikan nalika padha mlebu munggah liwat Rejeki Afiliasi banner, CGB akhir minggu situs web utawa karo salah siji saka affiliate managers." Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre nomer telpon kanggo coeur d'alene casino resort.