Tega miskin Dafabet, kang mung dibukak sawijining Kenya-dilisensi situs totoan ing Maret, lan announced luwih nginggilaken kanggo sawijining aturan cukup minggu iki kanggo nggawe situs luwih diakses kanggo panganggo saka ngisor-mburi smartphone. Nanging Kenyatta sarujuk karo Sekretaris Keuangan Henry Rotich – arsitek asli 50% rencana tax – sing Kenyan muda padha njupuk banget seneng karo gambling lan kanthi mangkono sawetara jenis clampdown iki needed 4 bears casino ing north dakota. Minangka analysts wis nuding metu, Kenya-dilisensi gambling operator sing uga dibutuhake kanggo mbayar 30% tax perusahaan ing net income, sanajan ing sisih padhang, ana ora bakal akeh mediawiki kanggo sawise tax revenue tax nerangake mati ing ndhuwur.
Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre. Kenya iku dianggep duwe salah siji saka bawana Afrika kang luwih diwasa gambling pasar, lan operator domestik kaya SportPesa wis digawe inroads menyang pasar internasional kayata UK 4 bears casino blumbang turnamen. Dhuwur ana kang supaya kertas iki ngarahake "presiden kang leladen kanggo finance bill" lan ngelingi 35% tengen papan tingkat tax rujukan.
Iku tetep bakal katon carane akeh totoan operator bakal terus kanggo ndeleng Kenya minangka sregep pasar ing new tax regime. Sadurungé iki minggu, Kenya kang Presiden Uhuru Kenyatta gelem mlebu negara kang Finance Bill amarga dprd wis nolak kanggo nemtokke seragam 50% tax ing kabeh gambling revenue 4 bears casino north dakota. Log on dhisik nalika sampeyan bisa, punters, amarga iku ora bisa dadi ana akeh maneh. Kenya kang gambling operator sing madhep tax pinunjul hikes sawise dprd sisi karo sing negara kang presiden ing dina final saka legislative sesi meuble bar roulette maison du monde.

Nanging ana ditandhani dina final sadurunge 11 term saka Parlemen resmi teka menyang cedhak lan, karo komisi pemilihan dijadwal kanggo 8 agustus, dprd ketoke ora arep ninggalake Finance Bill twisting ing angin.