Iku pancene becik kanggo kula lan aku ngarep-arep iku di bangun manungsa waé kanggo apa kita mengkono meuble roulette pour nyetliko. Buku iki nuduhake wong apa sing ora, lan apa sampeyan bisa, supaya padha nggawe sampeyan aran telek meuble roulette traduction anglais. Project aku miwiti disebut Re-Atine babagan ganti persepektif meuble roulette salle de bain.

Lee Davy wuwus karo Philipp Gruissem bab anané saka World Series of Poker , kang anyar psikologi project lan akeh liyane gambling losses ing jadwal c. "Apa ndadekake kita nindakake telek sing kita wedi saka financial kita orane, rusak wong, rusak iku, lan supaya ing gambling losses ing negara pajak. Atine: Ganti Persepektif, iku psikologi project gambling losses kacarita kanggo irs.