Revel wis samesthine kanggo mbukak ing 2017 ing Glen Straub kepemilikan lan bakal dikenal minangka SEPULUH. gambling losses ing jadwal c. Kaya akeh karyawan ing Taj Mahal, Icahn nyatakake piyambakipun kapéngin kasil wis beda.
Dina iki, Icahn, nyatakake iku sedih dina kanggo Atlantic City. m., ing tanggal 10 oktober, 2016, Trump Taj Mahal dadi 5th casino kanggo mati ing Atlantic City, New Jersey wiwit 2014 gambling losses ing negara pajak. Panjenenganipun dibandhingake koyo karyawan kanggo Popeye wayahe, nyatakake: "Sing kabeh aku bisa stands, aku ora bisa stands ora luwih'. Taj saiki nggabung Showboat, Atlantik Klub, Revel lan Trump Plaza minangka acara sing ora maneh operasional ing negara. McDevitt applauds sing tumindak minangka kanggo pisanan ing 30 taun, buruh ngadeg munggah kanggo Icahn lan digawe wong uncalan ing andhuk. Karyawan ing uni tindak ing serangan ing 1st juli sawise sing keuntungan nglibatno pensiun lan kesehatan care padha dijupuk langsung dening Icahn amarga kanggo menehi hasil ing pengadilan bangkrut gambling losses kacarita kanggo irs. Atlantic City saiki ngarep kanggo mung pitung kasino sleutel draait niet meer om ing slot.