Padha gumantung ing sampeyan kanggo hiburan, lan streamers bisa nemokake iku angel kanggo ngalih mati kanggo alasan iki gambling losses kacarita kanggo irs.

Loro lanang séda saka gagal jantung sawise muter video game kanggo telu nganti limang dina ing wektu. Vigneault wis 8,822 pandherekipun ing PoShYbRiD Twitch saluran, lan cakepan wis pouring ing saka kabeh liwat donya game ing sawetara dina kepungkur sleutel draait niet meer om ing slot. 35-taun-lawas rama saka telung wis dropped mati nalika muter Donya saka Nawakke kanggo 22 jam sakcara sak amal marathon kanggo Nggawe Pesenan Madegé sleutel draait niet meer ing slot voordeur. Ing 2010, a taruna korea Kidul seda sawise muter video game kanggo luwih saka 12 jam ing PC Bang sleutel draait niet meer ing slot otomatis.