acau kang aktif slump ing casino revenue game reged (GGR) iku kamungkinan kanggo push mudhun ing kutha kang reged produk domestik (GDP) dening 6.5 persen ing 2016, ngandika Fitch Ratings Inc.acau kang GDP nolak dening 20,3 persen taun-taun ing syarat-syarat nyata ing 2015, miturut data resmi pied sur roulette pour parasol.
Selehake ing GDP cepet saka 0.9 persen taun-taun slump katon ing 2014, minangka casino GGR ing kutha terus kanggo muter. Anteng bathi game ing sasi anyar menehi sawetara pratondo sektor uga stabilising, nanging agresif promosi kampanye [dening operator casino] sak Cina Taun Anyar ana kamungkinan kanggo duwe kae februari release [GGR nomer]," Fitch nyatakake.ccumulated casino GGR kanggo rong sasi pisanan saka taun tanggalan stands ing saklawasé MOP38.20 milyar (US$4.8 milyar), kurangé populasi 11.8 persen biji taun-taun.acau tampi 20.4 yuta pengunjung saka daratan Cina ing 2015 pied sur roulette pour ecran plat. Tokoh iki mudhun dening 4 persen ing taun-taun syarat-syarat.gatel ditambahake: "Ana uga kang luwih amba China risiko privasi, kalebu owah-owahan wujud kanggo visa kawicaksanan utawa game peraturan, sanadyan kita pracaya terakhir iku dipercaya kanggo kelakon ing cedhak-term." ccording kanggo Fitch, game akun sektor kanggo 21 persen saka employment ing Macau pierino tenta la fortuna slot gratis. Macau kang ratings sing underpinned dening banget umum kuwat lan eksternal duit, biso dipercoyo privasi framework, lan income dhuwur tingkat," ngandika Fitch analysts Andrew Fennell lan Mervyn Tang.ut institusi ditambahake: "ratings sing alangi dening wilayah molah malih kinerja macroeconomic, [lan] konsentrasi dhuwur ing industri game lan dharatan China, uga sawetara relatif banget struktural pratondho." pierna de ases en el poker de internet.