Uyah Kali Pima-Maricopa Indian Masyarakat wis announced sing Casino Arizona property wis mlebu sponsor persetujuan karo Arizona Hotshots franchise saka mentas diadegaké Alliance saka bal-Balan Amérika (AAF) cetak pamula cetak poker aturan. Sun Setan Stadion ngarsane: Ing federally-dikenali suku digunakake resmi ana release penet kanggo rinci sing Arizona Hotshots iku salah siji saka wolung tim saingan ing AAF kang tondho mangsa karo kabeh saka sisih ngarep game kang gelaran nang 57,000-jog Sun Setan Stadion asas saka impossibility saka gambling sistem. Minangka bagéan saka sponsor menehi hasil, Uyah Kali Pima-Maricopa Indian Masyarakat nyatakake ing logo kanggo sawijining Casino Arizona ajang saiki bakal dadi 'ketara ditampilake' ing iklan boards nyebar ing saindhenging interior iki buta Arizona fasilitas. NFL saingan: Diadegaké déning mantan Manager Umum kanggo Indianapolis Colts franchise Nasional Liga bal-Balan (NFL), Bill Polian, ing kemitraan karo produser tv, Charlie Ebersol, mangsa pisanan saka AAF punika nampilaken wolung Amérika bal-balan tim battling iku metu liwat rolas cocog mangsa biasa sadurunge akhire judhul juara mutusaké liwat April 27 game juara. Arizona Hotshots menang sing kawitan pasangan saka ngarep sayemboro marang saingan, Salt Lake Stallions, lan Memphis Nyebut waralaba nanging salajengipun tindak ing kanggo ilang trio game dalan lan saiki lenggah katelu ing association kang papat-tim Konferensi Kulon asas saka operasi saka slot antena. Operator optimisme: Senadyan Tempe basis sisih kang anyar mbukak saka asil kuciwo, Ramon Martínez, Direktur Public Relations kanggo Casino Arizona, nélakaken bilih panjenenganipun pracaya regu 'lan macem tim karo gedhe potensial kanggo menang' lan kang tetep manteb ing ati sing 'pembuangan bakal kumpul kanggo game' casino restoran mbukak near me. Martinez' statement maca... "Casino Arizona wis dawa wis supporter saka olahraga ing negara lan kita are pleased kanggo dadi bagéan saka iki pengulangan anyar saka bal-balan." Penggemar gawan: Uyah Kali Pima-Maricopa Indian Masyarakat, kang uga tanggung jawab kanggo Maricopa Kabupaten kang Ngomong Kelet Resor, diterangno sing anyar sponsor menehi hasil kanggo menapa malih ndeleng Casino Arizona kang CAZ Olahraga Bar muter inang kanggo macem-macem pamuter ketemu-lan-greets lan game offline pihak kajawi porsi minangka ajang kanggo Arizona Hotshots Pelatih kang Nuduhake.

Olahraga lokal dhukungan: Kanggo sawijining bagean, Hotshots diterangake menehi hasil karo Casino Arizona minangka 'saestu temenan' sadurunge arep ing kanggo martakaké iku 'kang ndarbeni hak istimewa' wis partnered karo Casino Arizona minangka ajang kang 'prasetya kanggo Arizona olahraga unmatched.' Maca statement saka Arizona Hotshots.. casino restoran mbukak ing reno. "Kita bakal terus kanggo menehi pembuangan pengalaman sing paling apik ing Srengenge Setan Stadion lan katon nerusake kanggo nggawe ndeleng pihak ing CAZ Olahraga Bar panggonan kanggo dadi nalika tim ing dalan." casino restoran mbukak ing dina natal.