EvenBet CEO Dmitry Starostenkov, bubar nominasi kanggo CEO saka Taun ing Global Game Anugrah 2019, ngandika: "Iku wektu sampurna kanggo kita bakal bali menyang London casino paling cedhak kanggo okoboji iowa. Buktiaken kanggo duwe impact positif ing kegiatan, penylametan lan ngisor-line, EvenBet kang canggih durung gampang-kanggo-masang poker produk ngirim keuntungan tengen sembarang nomer saka KPIs – utamané minangka dipercaya salib-sade techniques lan pangguna-engagement wis dadi tau luwih angel dipahami ing tightening genggeman saka angger-angger industri post-GDPR.

Industri mesthi igaming summit dianakaké antarane 5-7 februari ing ExCeL London, lan EvenBet ing tangan kanggo nduduhake akeh global tekan ing Ngadeg S3-200 simpenan slot path pencet 5000. EvenBet platform ngidini operator kanggo seamlessly nggabungake inovatif,-anjog pasar karo produk gumantung turnkey solusi, kang ngirim kaukur tanpa tau ngorbanake tentrem-rahayu saka atine simpenan slot pulsa kasebat sijine. Perusahaan develops donya-kelas online poker, casino, sportsbook lan saben fantasi olahraga platform, lan nduwé kantor ing AMERIKA serikat lan Rusia makaryakke luwih saka 100 anggota tim simpenan slot path pulsa im3.
"Taun iki kita are looking kanggo tuwuh kita tilas global saindhenging pasar berkembang ing Asia, Afrika lan LatAm, ngendi kita fleksibel solusi sing bisa ngarang tengen fragmented lan mentas-ngatur wilayah. ngendi kita customizable platform manajemen sistem nempatno daya bali ing operator' tangan, minangka negara-by-negara aturan mbukak nganti sawise PASPA kang mbubuti. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi: Meter ing Udhara Komunikasi Romilly Evans +44 (0) 20 3586 8258 [email protected] Bab EvenBet Game EvenBet Game lan game online lunak pangembang sing suppliers customizable lan inovatif turnkey solusi cara paling apik kanggo menang ing casino dragon quest 11. Nalika temonan ageng uga wis teka karo NoLimitCoin bukak, fronted dening loro-wektu WSOP juara Johnny Chan, lan aturan-donya pisanan ing sawijining ora-golèk aturan cara paling apik kanggo menang ing blackjack. Iku wis dibukak saklawasé 100 casino lan poker kamar liwat 10 taun kepungkur. Pancen, iku kang padha crita ing U cara paling apik kanggo menang ing casino craps.