Analysts sing ngiro-iro Macau kasino bisa nandhang sangsara revenue nyelehake minangka akeh minangka 22% ing November. Macau, china iku mung panggonan ing China ing ngendi tanah basis gambling iku legal, nanging wis nandhang konsisten nyelehake ing revenue liwat pungkasan limang sasi, lan UBS prediksi taun-taun revenue tiba kanggo sasi iki bisa dadi antarane 17% lan 22% cara paling apik kanggo menang ing casino slot.

Kutha bubar dikirim sawijining paling awon tau direkam revenue, ing ngisor iki 23% nyuda ing revenue ing oktober, ngantem ngrekam sadurungé downswing saka 17.1% ing januari 2009 holland casino eindhoven gratis entree. Pirang-pirang faktor wis nyumbang kanggo downturn, kayata lack saka pariwisata sawise China wiwit nyiutaken akses kanggo wong-wong saka Hong Kong ing ngisor iki pro-demokrasi mbantah ing pesisir kidul wilayah.17% nyuda ing VIP gambler revenue kanggo 56%, rekaman liyane kurang, uga wis mimpin menyang kurangé populasi, uga minangka pamaréntah Macau nyiutaken nomer dina sing turis sing diijini kanggo tetep ing kutha holland casino egmond aan zee.
Macau, china iku saiki ing bebaya posting negatif wutah revenue full-taun. holland casino den haag vacatures.