Sawetara commentators fret risiko non-nganyari maneh bisa discourage investor saka nyuntikaké milyar U nomer telpon kanggo cliff castle casino. dolar kamungkinan kanggo dadi dibutuhake kanggo mbangun siji Japanese casino komplek casino anyar ing kulon valley.

Mangkono, kita mikir 7,4 yuta pengunjung bisa kepincut kanggo prefektur Nagasaki tahunan," sawise IR mbukak, resmi marang kita.ut kang ditambahake pemerintah nasional wis ing "pribadi kanggo menehi hasil karo iku", kasebut JPY6,000 (US$55) ragad entri kanggo warga lan watesan ing nomer saka kunjungan sing warga bakal bisa kanggo nggawe saben sasi kanggo casino lantai.r Yoshida luwih nyatet, alluding kanggo kasunyatan sing panguwasa lokal sing uga kang dijaluk dening pemerintah nasional kanggo teka munggah karo gawe piala kaenthengan aturan sing cocog kanggo sing tartamtu masyarakat: "prefektur Nagasaki uga saiki nyepakaké cara lan ngukur support kanggo nyuda wong kang ketergantungan ing casino." ngandika e arah sing prefektur pamaréntah bakal nguber iki kanggo tumindak karo universities lokal pasinaon ing ngurangi ketergantungan konsumen ing game.r Yoshida uga marang sawetara pangandikan ing apa kang ngandika iki entuk manfaat kanggo bakal-bakal komersial partners gadhah lokal kesepakatan ing casino rencana casino anyar ing tiverton ri. Ora paling saka wong-wong mau apa Nagasaki bener bakal sijine dhewe nerusake kanggo pamaréntah nasional kanggo wawasan; lan apa panguwasa tengah wis banjur ditanggepi sing dadi-disebut dhasar privasi ing integrasi resorts utawa "IRs" minangka proyèk kuwi sing dikenal ing negara casino anyar ing tiverton rhode island. Nanging ing mangsa, yen IR operator kepengin kanggo "ngluwihi" sawijining situs ana, iku bisa "rembugan" karo Huis Sepuluh Bosch operator, nyatakake Pak Yoshida, sanadyan kang diwenehake sing bakal ing tentrem "njupuk wektu" kanggo entuk.e luwih clarified kanggo GGRAsia sing prefektur Nagasaki lan Sasebo kutha panguwasa padha minded kanggo dadi "tunggal panganyang" masyarakat-wicaksana gegayutan hosting casino resort ing Jepang Kyushu wilayah.nbsp;.
Ing Jepang [tengah] pamaréntah bakal nuduhake sawijining dhasar [IR] privasi mengko saka panas iki casino anyar ing topeka kansas. perusahaan bisa nggawe hiburan global [ing IR], lan blanja mall, etc nomer telpon kanggo meadows casino.

Siji badhan voiced dening sawetara legislatif Japanese wis proposal sing Jepang casino lisensi – sapisan diwenehake ing tingkat nasional – bakal perlu kanggo bakal gawe anyar saben telung taun liwat disetujoni déning pamaréntah lokal. #8220;Supaya ana kamungkinan saka bangunan musuh ing wektu mangsa nganyari maneh [saka IR licence] nomer telpon kanggo hard rock casino ing tampa florida.