Mantan perwira operasi pangareping (COO) kanggo Melco Resorts lan Hiburan Ltd (Nasdaq:MPEL), Ted Chan Ying Tat, wis nyewo dening pasar saingan Galaxy Hiburan Group (GEG) Ltd (SEHK: 00027) minangka COO saka Macau casino operator "Jepang tim pembangunan" efektif April 10, 2018 ngendi kanggo tuku digunakake casino poker tabel. Ing ana release penet, Galaxy Hiburan announced sawijining reshuffle sing uga sumerep nominasi saka Michael Mekkah, sing wiwit 2015 wis kabaripun njabat minangka presiden karo tanggung jawab kanggo pembangunan internasional lan sadurunge sing minangka group presiden lan COO, kanggo Papan GEG minangka Papan Direktur. Chan, sing bakal kabaripun bakal adhedhasar ing Jepang, metu ing November 2016 saka apa iki banjur Melco Makutha Hiburan Ltd kanggo "alasan pribadi" sawise gadhah njabat minangka sawijining COO wiwit februari 2012 ngendi kanggo tuku texas holdem poker kripik. Panjenenganipun gabungan Asian casino pangembang lan operator ing November 2008, gadhah njabat minangka presiden saka Altira sadurunge sing, miturut cathetan saka Perantara Sanford C. Bernstein Ltd ing wektu magnolia bluffs casino prasmanan menu.
Ing statement ing ana kang release penet, Chan ngandika: "aku banget pleased kanggo bisa ana iki unik lan tantangan karir kesempatan karo GEG, salah siji donya paling sukses game lan resor terpadu perusahaan. Aku diajeni kanggo nggarap GEG page kelas kepemimpinan tim ing njupuk Perusahaan kanggo sawijining sabanjuré phase saka wutah." Francis Lui Yiu Tung, Wakil Ketua saka GEG, ngandika ing release penet, "aku remen kanggo welcome Ted kanggo GEG lan aku manteb ing ati sing kang bakal nambah nilai pinunjul kanggo kita ana tim lan kasil drive eksekusi kita Jepang Internasional expansion ambisi." GGRAsia lapuran sing perantara Sanford C magnolia bluffs casino natchez mississippi. Bernstein Ltd ngandika ing Thursday wigati sing viewed pamindhahan minangka "positif kanggo Galaxy," salah siji sing mandheg wong saka "arep kanggo pesaing ing Macau". Cathetan ditambahake, "perusahaan wis posisi dhewe minangka kuwat potensial calon kanggo Jepang integrasi pembangunan resor yen proses game padha kanggo mindhah nerusake." Juru wicoro presiden Harry Roque kabaripun announced on Wednesday sing GEG rencana kanggo mbangun US$500-yuta casino resort ing pulo Filipina Boracay wis shelved dening Presiden Filipina Rodrigo Duterte, miturut warta agensi. magnolia bluffs casino jobs natchez ms.