Salajengipun, piyambakipun prediksi sing ditambah kasunyatan (AR) bisa digunakake ing mangsa kanggo kampanye marketing, uga minangka bridging negara Illinois wis banget sukses sasi pungkasan sasi karo video game terminal (VGT), kang kacarita revenue sing ana dicokot liwat $213 yuta magnolia bluffs casino prasmanan natchez ms. Rick Snyder kang perwira nanging piyambakipun milih kanggo kapak ing menit pungkasan senadyan kasunyatan sing bill wis nampa akèh saka support saka legislatif magnolia bluffs casino natchez ms. Miturut bill, komersial casino bakal tundhuk lan 11.25 persen tingkat tax ing olahraga totoan revenue nalika suku kasino bakal sisih karo 8 persen tax ing operasi magnolia bluffs casino ing natchez mississippi.
Nalika olahraga gambling bill misale jek bakal nggawe kemajuan, apa-apa wis matak ing watu lan kita kudu dadi siap kanggo apa-apa nalika bakal hawaii taman casino mbukak. Perusahaan ngarep-arep kanggo netepake anyar elit casino resort ing wilayah. Councilman James Flurry ngenalaken amandemen bubar kang wis ngarep-arep nglindungi ing casino fasilitas bakal bisa kanggo nglanggar nalika bakal harrah kang casino mbukak ing chester pa.
Dibenakake Swiss gambling hukum kunci metu ora sah internasional perusahaan game nalika bakal harrah kang joliet casino mbukak.