NYX Game Grup apik sawijining revenue dening 89% ing taun-taun kanggo C$18.8 m (£9.9 m) kanggo waktu pisanan 2016, sawijining waktu pungkasan ing operasi sadurunge éntuk fellow panyedhiya OpenBet nalika bakal hawaiian kebon casino mbukak. Royalty lan lisensi revenue ana ing kasunyatan kadhaptar minangka driver utama saka wutah, kang C$16.5 m lan NYX ngandika iku benefitted saka lengkap kontribusi saka pitukon lan papat pelanggan anyar ngetokake sak periode casino anyar ing biloxi ms.
Liyane sizeable nambah iki ngrambah karo mediawiki reged, kang wungu 85% C$16.2 m lan diatur EBITDA sakbenere tikel kanggo C$4.8 m casino anyar ing singing kabupaten pa. Nanging, mundhut net tindak nganti 82% C$9.1 m, lan krenjang iki sadurunge wis ing bagean wis sijine mudhun kanggo disualekno saka poker jaringan Ongame saka Amaya ing November 2014, mundhut nggawe bisnis kang wis disetel kanggo bakal didol kanggo winadi panuku. Laporan wis dirilis ing minggu padha sing NYX dikonfirmasi iku wis rampung sawijining £270m tuku OpenBet, kang part-mbiayai dening William Hill (£80m) lan Langit Nang (£20m) casino anyar ing bay st. louis. NYX kang digabungake revenue karo OpenBet kanggo 2015 bakal wis liwat C$207m lan OpenBet asil bakal dadi bagéan saka perusahaan digabungake asil saka sabanjuré laporan financial, panutup Q2. Ing NYX rega nuduhake ana mudhun C$0.05 C$2.55 ing TSX Sukan ijol-Ijolan on Thursday. casino anyar ing betlehem pa.