Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre kontak ngalih casino ndhukung nomer telpon. Pasangan dueled tengen felt ing Salon de Jeux Prive ing Casino de Monte Carlo, ing ngarep saka 20+ wakil saka media kontak ngalih casino reload kode bonus. Ngandika kanggo ESPN Nadal ngandika bakal duwe 'bakal agresif' yen piyambakipun kanggo ngrebut gelar saka Djokovic, lan apa luwih apik cara kanggo anget munggah saka kanggo ngadhepi mati marang salah siji saka paling agresif poker pemain ing donya. "Iku kaurmatan kang gedhe kanggo muter marang pesaing kuwat lan sanajan aku ilang, aku wis akèh fun," Nadal ngandika sawise match. Sanadyan Nadal bisa digunakake kanggo salah siji ing salah siji saka tumindak ing pengadilan tenis, iku ora sing ngalami nalika nerangake format sing padha ing felt, karo Selbst predictably njupuk kaurmatan, senajan Nadal ana welasi ing asor. Nadal ana ing kutha nyepakaké kanggo Monte Carlo Master – acara Spaniard menangaké wolung consecutive kaping sadurunge kang disingkiraké dening Novak Djokovic ing 2013. Acara weruh €5,000 nyumbang kanggo Care Internasional. Yen kita nelpon Phil Ivey Tiger Woods saka poker, banjur aku pracaya iku mung padha sing Vanessa Kanggo ing salawas-lawase dikenal minangka Serena Williams saka poker; celukan sing cukup cocok diwenehi sing Selbst wis mung ngadhepi mati marang tenis donya nomer siji, lan PokerStars Duta, Rafael Nadal kontak ngalih casino royal flush bonus. Ana apa-apa ing poker sing bisa menehi Kanggo jitters nganti dheweke iki takon kanggo ngadhepi mati marang salah siji saka ing legenda donya olahraga kontak ngalih casino slot ora bisa digunakake.

Ing pungkasan wektu Nadal ana ing tumindak ing felt ana ing Eropah Poker Tour (EPT) Prague nalika piyambakipun menang €100,000 acara amal marang senengane Brasil footballing legenda Ronaldo, ukrainia footballing star Andriy Shevchenko lan host wutuh saka liyane singing lan poker greats. Vanessa Kanggo kalah ing donya tenis nomer siji, lan PokerStars Duta, Rafael Nadal ing kepala-up tumindak sak amal cocog ing Monte Carlo.