Tumindak ora stipulate gambling tax tarif, kang bakal dadi makarya metu nalika tartamtu peraturan sing digawe casino kamar ing reno nv. Rincian tartamtu ing pamaréntahan kang ngajokaken online gambling revisi padha dicethakaké ana ing patemon minggu kepungkur antarane Antigua online idin lan FSRC kang embattled Direktur Game Glynn Grummett casino kamar ing gulfport ms.
Mung wolung perusahaan online saiki terus Antiguan lisensi, lan nalika sing digabungake revenue game reged apik pungkasan taun iki taun nolak, sing bathi tansaya cilik minangka pasar global dadi luwih competitive casino kamar ing south lake tahoe. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.

Iku uga apik sing gambling online bakal ora ana maneh dadi tanggung jawab tunggal saka FSRC, kang wis ora tansah tontonan sing saestu mangertèni tantangan madhep Antigua online gambling operator tabel de taman chez casino. Yen ora, Antigua kang sapisan kuwoso online gambling sektor bakal ketemu mung ing buku-buku sejarah tabel de taman geant casino. Operator kabaripun duwe pengarep-arep karo Herculean dibutuhake kanggo gawe uwong yakin FSRC sarujuk malah suntingan peraturan njiwet lan FSRC kang administratif sing anyar nduwur sirah lan pajak usulan-usulan padha ketoke Pinnacle kang kang dipercoyo pungkasan tabel de taman mosaique geant casino. Antigua wis ngeset goal saka narik kawigaten minangka paling siji tambahan online idin ing 2017, kang pamaréntah ngarep-arep bakal nyedhiyani tambahan 250-300 search proyek. Undhang-Undhang mung sedhela nyebataken online gambling, lan mung kanggo incorporate ana Game Interaktif lan Interaktif Wagering Peraturan 2007 menyang Tumindak tabel de taman extensible geant casino.