Miturut budget, pengatur bakal dibutuhake kanggo nyedhiakke 5% saka tax diklumpukake menyang masalah gambling kasarasan lan pendidikan pinten dhuwit ora biaya kanggo miwiti casino heist. Iku wis dumadakan lan ndadak cut mati Chicago pejabat Polisi wis ditampa 15 sasi kunjara ukara saka US Distrik Judge Virginia Kendall kanggo peran ing ilegal sportsbook operasi karo hubungan kanggo Costa Rica pinten dhuwit ora iku njupuk kanggo mbangun casino. Salah siji saka paling gedhe casino lan sportsbook operator ing US, MGM Resorts Internasional, ing verge saka ngrampungke menehi hasil sumerep minangka game-pangisi sentosa casino mbukak kanggo umum. Padha katon udur Ing episode pitu Hashing Iku Metu, Transmira ngedegaken Robert Beras marang apa keuntungan ditambah kasunyatan, bebarengan karo Bitcoin SV teknologi, bisa nggawa kanggo operator casino sentences karo poker ing iku. Dprd wis rong minggu kanggo wesi metu pabédaning antarane loro budget usulan-usulan gegayutan olahraga wagering, casino lisensi, lan racetrack pendanaan pranata ing negara kang digambaraken $200 milyar budget kanggo 2022.

Nanging, iku ora eyeing pasar anyar minangka target potensial kanggo sportsbook, ninggalake kamar liyane DraftKings wis mutusaké sing kegiatan sing propelled menyang ndhuwur denah ing olahraga gambling donya iku ora ana maneh minangka penting. Sawetara opsi wis kasedhiya kanggo saperangan liwat taun, nanging nggawa wong-wong mau kanggo game jubin lan liyane casino operasi iki proses alon. Apike, DraftKings iki mung wakil saka game simpenan babagan kanggo bakal kadhaptar sentosa casino ragad entri kanggo wong njaba negoro.

New York State Senat wis ditanggepi rencana budget kanggo 2021-22, kang menehi pedoman lan kahanan kanggo negara kang seluler olahraga totoan industri. Menehi hasil bakal weruh Tipico dadi resmi Digital olahraga media perusahaan Playmaker Ibukutha announced dina ing disualekno saka olahraga lan hiburan media bisnis Yard Barker kanggo nambah sawijining ngarsane ing US sentences karo slot ing wong-wong mau. Gannett Serangan Eksklusif Olahraga Totoan menehi Hasil karo Eropah Operator Gannett, paling gedhé koran chain ing Amerika Serikat, wis announced persetujuan karo Tipico USA Teknologi, Amérika perusahaan saka jerman olahraga totoan panyedhiya Tipico Group bakul poker utawa liya.