Keluwih-luwih ndhaftar: koran kacarita sing massa Atlantic City layoffs nganti emergence saka tokoh nuduhake yen rekaman 3.3 yuta Amerika wis applied kanggo pengangguran keuntungan liwat course saka minggu sadurungé casino anyar near bristol tn. Optimistis operasi: Joe Lupo, Presiden kanggo Hard Rock Hotel and Casino Atlantic City, kabaripun marang Penet saka Atlantic City sing 1,970-kamar ajang tetep 'setya kanggo kita anggota tim sak iki unprecedented times' lan wis endeavouring kanggo 'mesthekake yen kita komunikasi wis mbukak lan langsung' casino anyar near butler pa. Sewelas dina sawise kang dhawuh kanggo nutup ing nanggepi aktif coronavirus pandemi lan wingi kabaripun weruh paling saka sangang kasino ing Atlantic City pungkasanipun nyedhiyani karyawan karo sak wentoro layoff bewara. Negoro gangguan: koran kacarita sing casino industri ing Amerika Serikat wis ngiwa reeling dening meh absolute mati dirancang kanggo mbantu mungkasi panyebaran highly-infèksius coronavirus galur sing wis dadi adoh matèni liwat 25,000 wong global casino anyar near clarksville tn. Pamindhahan saka situs ing Atlantic City purportedly tegese sing mantan buruh saiki bakal bisa duwe recourse kanggo umum pitulungan supaya minangka kanggo nyedhiyani luwih apik kanggo awake dhewe lan kulawargané casino anyar near charlotte nc.
Senajan buruh ing Tropicana Casino lan Resor Atlantic City salajengipun wis babagan iki tikel kanggo sasi lengkap, staff ing isih wolung acara sing purportedly umumé disetel kanggo ndeleng iki pranata garing munggah saka minggu. Miturut ana laporan saka Penet saka Atlantic City koran, pamindhahan tegese kira-kira 16,000 mantan casino buruh saiki bakal bisa kanggo nampa keuntungan pengangguran ing pasuryan saka akeh kahanan sing durung mesthi minangka kanggo nalika industri bakal diijini kanthi re-mbukak gambling adoh meaning in hindi.