AretoNet, pasar anjog business intelligence lan marketing automation panyedhiya wis rampung ing lengkap proses integrasi karo Game Inovasi Group, meaning sing ekstensif klien dhaftar saiki duwe akses kanggo AretoNet platform apartamentos en venta casino menara punta del este. Aliansi anyar iki puncak sukses taun kanggo AretoNet lan sawijining fokus ing partnering karo paling iGaming platform apartamentos casino praia figueira da foz. Integrasi menyang Manggung Nyata-wektu, data platform iki dikembangaké lan dikirim cepet, leveraging AretoNet tim' ekstensif expertise technical carane kanggo mandhekake casino heist. Iku menehi Manggung kang klien kemampuan kanggo melu karo pemain tengen kabeh customer lelampahan nggunakake tombol game, engagement lan kampanye data kanggo nggawe akurat pancasan lan ngoptimalake marketing BATHI carane kanggo mandhekake casino heist terusan. Paling anyar kemitraan bakal weruh Manggung aturan AretoNet kang kebak suite produk tambahan wis ekstensif Manggung Platform Data solusi, kalebu nyata-wektu business intelligence, marketing automation, prediktif modelling lan kampanye eksekusi, nyediakake kemampuan kanggo miwiti lan pemicu nyata-wektu, multi-saluran marketing kampanye karo lengkap mburi-kanggo-mburi analisis ranging carane kanggo mandhekake casino gambling. Justin Farrugia, Co-pendiri AretoNet ngandika: "Aturan produk kita apik banget operator ing iGaming sektor kita tombol strategi lan iki anyar integrasi karo Game Inovasi Klompok stress sing bisa kasembadan." "Kita tim pakar lan pengabdian kanggo streamlining apa bisa ekstensif proses, tegese kita bisa kanggo ngirim ing pindho cepet wektu." "Keuntungan saka apa karo kita manggon lepen data sing ana kanggo kabeh kanggo ndeleng lan kita are remen kanggo saiki kurban iki kauntungan pasar kanggo kabeh Manggung klien" Martin Collins, Direktur Dodolan lan Bisnis Pembangunan ing Manggung, ngandika: "Ing dina cepet-dileksanakke, competitive pasar kang bisa kanggo kurban kita klien pribadi kanggo wong-wong mau mbedakake piyambak saka kompetisi soko kita view minangka bagéyan penting saka layanan kita kurban." "Kita padha langsung kesengsem dening AretoNet lan sawijining inovatif njupuk data lan analisis bisnis produk aturan, kang bakal menehi kita pelanggan pinggiran competitive, saéngga wong-wong mau kanggo nggawe luwih apik lan luwih informed bisnis pancasan adhedhasar watara customer sing laku lan marketing kampanye ." "Iki ora mung bakal bantuan kanggo entuk manfaat sing pamuter singgat ing short-term karo tambah pamuter disualekno lan penylametan, nanging uga kanggo taun teka karo sing sakabèhé strategi marketing." ora caesars atlantic city duwe poker kamar.