Salajengipun, piyambakipun prediksi sing ditambah kasunyatan (AR) bisa digunakake ing mangsa kanggo kampanye marketing, uga minangka bridging negara Illinois wis banget sukses sasi pungkasan sasi karo video game terminal (VGT), kang kacarita revenue sing ana dicokot liwat $213 yuta tip kanggo casino bakul silang. Chicago Alderman Walter Burnett wis ngenalaken aturan sing bisa angkat ban ing olahraga totoan ing Isis Kutha.
Sabanjuré minggu, IGB bakal terus patemon ing tanggal 11 juni, pisanan kanggo pengatur wiwit 30 januari tip kanggo casino bakul silang. Salah siji saka ngajokaken rencana kanggo ngidini casino pengunjung kanggo kumelun udhut ing game jubin wis shelved dening Shreveport Dewan tip top totems slot review. Olahraga Totoan Nangani Dadi Mudhun ing April Malah sanadyan iku njupuk nalika, Illinois wis pungkasanipun diprodhuksi ing April olahraga totoan asil, kang Illinois wis kasedhiya ing gambling papan karo akèh topik menarik kanggo tindakake bejo red kasino kode promo. Tagihan loro Mindhah Nerusake kanggo Pilihan Massachusetts bisa rauh nggabungake sawijining tetanggan serikat ing saéngga sawijining residents kanggo wager ing olahraga.
Ngomentari iki pembangunan, Marcus Fruchter saka Illinois' Game Papan iki wis ngomong: "Gubernur Pritzker kang supaya eksekutif ngidini Illinois pembuangan olahraga kanggo sementara panggonan wagers saka safety saka ngarep dhewe, nglindhungi revenue sumber sing kritis minangka negara wiwit waras saka bakal ngrusak financial impact saka COVID-19." Panjenenganipun luwih ditambahaké sing pengatur iku uga looking nerusake kanggo nampi nglindungi bali kanggo kasino sawise panguwasa kasarasan' cetha bisnis kanggo reopening ing negara bejo red kasino ora simpenan kode.