pantai cenang Instinet ngandika ing memo iku révisi mudhun sawijining ramalan kanggo papat-waktu casino revenue game reged (GGR) ing Macau pasar marang iklim bisnis kanggo sektor sing ana "luwih tantangan saka samesthine". Perantara Sanford C tip kanggo casino bakul silang pitunjuk. Bernstein Ltd uga wis rejigged sawijining-waktu papat GGR nomer, iku announced on Friday.pantai cenang saiki mikiraken Macau GGR ing telung sasi kanggo 31 desember bakal mudhun dening 8 persen taun-taun, 300 basis nilai ngisor saka pasar kesepakatan saka 5 persen populasi.rokerage Sanford Bernstein saiki prakiraan "-waktu papat GGR dadi -7 persen (VIP -26 persen lan massa +9 persen)," wrote terakhir kang analysts bejo red kasino ora bonus simpenan. Assuming kita ngira ngemu, full-taun 2019 bakal weruh GGR -3 persen (VIP -19 persen lan massa +11 persen)," ditambahaké ing institusi analysts Vitaly Umansky, Eunice Lee lan Kelsey Zhu, kasebut tertutup analisis lan prakiraan.sawetara analysts wis kasebut aktif Amerika Serikat-China perdagangan perang minangka kamungkinan faktor ing kekirangan anyar ing Macau VIP gambling babagan minangka sugih Cina – sawetara saka wong-wong mau nduweni pabrik sing ekspor menyang pasar kalebu ing AS – bisa milih kanggo tetep adoh saka tabel game.pantai cenang ngandika salah siji tartamtu headwind kanggo waktu papat ana kamungkinan kanggo dadi wektu ing tanggalan-taun 2020 Cina Taun Anyar, festival disambung kanggo mbulan obahe lan mudhun wektu iki ing januari 25, minangka gantos kanggo 5 februari ing 2019 bejo red kasino ora simpenan kode april 2021. ith a januari wektu saka festival, "pelanggan asring nundha" desember kunjungan menyang Macau "menyang januari kanggo Cina Taun Anyar," ngandika Nomura analysts Harry Curtis, Daniel Adam lan Brian Dobson.nomer brokerages uga wis spekulasi bilih Presiden China kang a, B Jinping bakal visit Macau ing desember kanggo nandhani mengeti 20 kutha kang handover saka portugis administrasi kanggo sing saka China bejo red kasino ora simpenan kode jan 2021. Sawetara analysts mikir kuwi neng bisa depress saben wulan GGR yen sawetara dharatan pemain Chinese milih tetep adoh saka Macau ing wektu sing sloto casino ora simpenan kode. Ana wis ora resmi tembung ing sembarang Presiden a, B riko kanggo Macau.inda Chen, wakil ketua lan perwira operasi pangareping saka Macau casino operator Wynn Macau Ltd, marang GGRAsia minggu kepungkur dheweke samesthine Macau kang sakabèhé casino game pasar kanggo nuduhake pratandha saka stabil antarane saiki lan taun-mburi. sloto casino ora bonus simpenan kode 2021.