Tokoh saka Macau kang Game Pengawasan lan Sesambungan Biro (DICJ) nunjukaké ngrekam 235 dilisensi junket operator saiki mengkono bisnis ing Macau, 7.3% ngedongkrak taun-taun.

STANLEY HO NDADEKAKE CARA KANGGO PUTRA LAWRENCE, MENEHI PUTRI A $55M omah GEDHONG Stanley Ho, sing sabeneré game ing Macau sadurunge enclave bukaan munggah kanggo Kulon operator ing taun 2002, wis salah siji jumangkah mudhun saka utawa wis di-push mati saka China kang ndhuwur awak advisory, Komite Standing saka Wong Cina kang Politik Permusyawaratan Konferensi. amarga iku lenggah tengen jejere kanggo pasar paling gedhe ing donya, kang dharatan China bejo red kasino ora simpenan kode jan 2021. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre sloto casino ora simpenan kode. Everybody liya bakal kudu ngenteni nganti taun sabanjuré sloto casino ora bonus simpenan kode 2021. Iki roto-roto metu kanggo bab pitung dilisensi junkets saben casino. Karo 200 tabel iki duwe wis wis diutus kanggo Sands China kang Sands Malaysia Tengah, sing godhong mung 50 tabel, lan Tam ngandika iki wis earmarked kanggo Galaxy Hiburan Group Galaxy Macau casino ing Malaysia strip. Ana mengkono kanggo dadi sajarah gedhe saka game ing China lan ana undeniable propensity kanggo kita pelanggan Cina kanggo nglampahi wektu ing casino sloto casino ora bonus simpenan.
"[Las Vegas] bakal tau ndeleng jenis revenue generasi yen sampeyan ndeleng [ing Macau] ...