A pangrungon wis disetel kanggo September 18 lan kudu Walker bakal ketemu guilty saka lomba mbenakake, kang bisa nampa ban umur saka jaran racing lomba.

Lomba steward ing agustus 16 acara kabuka lan inquiry into lomba sawise kasujanan jumeneng saka Walker kang kinerja sak lomba mbangun dhewe texas holdem meja. Pacey muncul sadurunge magistrates ing Cannock, Tenaga ing Inggris kanggo alamat accusations marang gusti, kang kalebu ngrantam karo Musa Swaibu, murah echelon pemain bal-balan, kanggo gawe uwong yakin pemain kanggo ndandani cocog lan "improperly nindakake fungsi sing" minangka pemain bal-balan profesional mbangun dhewe slot mesin. Ing jockey ngakoni njupuk bets ing wong-wong balapan nanging rek narik munggah sak lomba kanggo mesthekake yen bets ngadeg bangunan casino ing minecraft. Panjenengané ora dibutuhake kanggo ngetik penting sanget lan iki pungkasanipun dirilis ing tanggungan karo dijadwal katon nyetel ing Birmingham Makutha Pengadilan mengko sasi iki wektu paling apik kanggo njaluk tesco slot. Mantan inggris Liga pamuter nguripake agen Delroy Facey iki daya karo kongkalikong kanggo nawakaké suap marang pemain bal-balan dening UK National Crime Agency (NCA).34-taun-lawas ex-Bolton Wanderers striker iki salah siji saka enem wong-wong sing padha dipenjara pungkasan November sawise diselidiki mimpin dening NCA dicethakaké kang sambungan karo Singaporean match fixer Chann Sankaran wektu paling apik kanggo pindhah gambling.