Anjog Irish trainer Gordon Elliott pracaya virtual anyar racing wiwitan-up bakal dadi juara amba kanggo trek, lan ing mangsa saka olahraga mbangun dhewe slot mesin kit. Kabupaten Meath-adhedhasar macem-macem klasik juara wis dadi pemegang saham ing Virtual Lunak Winates, Isle of Man basis tenan konco Virtual Manggon Racing, kang ketua online totoan pioneer lan racehorse pemilik Vincent Caldwell wektu paling apik kanggo pindhah menyang casino.
Gordon Elliott komentar: "Vincent Caldwell lan aku wis sante pemenang kanggo pungkasan 4 mangsa. Vincent punika hasrat bab Irish racing lan dianggo diwayuh kaya kita kabeh nindakake ing industri tanpa complaint minangka kita begja cukup kanggo bisa ing industri kita katresnan." "Fokus saka kepingin kanggo excel lan menang, mung kaya aku, apa marakake kapentingan ing sukan anyar Virtual Manggon Racing (VLR). Vincent goal punika kanggo menehi bali menyang racing supaya iku bakal ngrembaka kanggo generasi sabanjuré." Dening nggawe virtual réplika saka sing nyata racetracks Virtual Manggon Racing lunak, nggawe akeh needed anyar stream revenue kanggo racetracks lan wagering operator." "Software mbantu ningkataké lan mbangun mangsa dikarepake ing kita ayu olahraga wektu paling apik kanggo pindhah gambling ing casino. Vincent wis digawe dicokot sing sethitik saka racing sajarah kene lan aku seneng kanggo bali juara karo Vincent lan Virtual Manggon Racing." Vincent Caldwell ngandika: "Iku fantastic kanggo duwe Gordon ing papan. Panjenenganipun enggo bareng VLR sesanti kang sumerep virtual racing minangka inovasi sing wis peran penting kanggo muter ing mangsa sukses racing industri." "Bab lan status sing Gordon wis ing olahraga, dikombinasikaké karo bisnis kawruh, iku ngedongkrak utama ing kita drive kanggo ndhukung mangsa bukti, sustainable, model bisnis kanggo racing industri ing Irlandia, UK, lan internasional." wektu paling apik kanggo pindhah menyang casino lan menang.