apanese game hebat Kazuo Okada wis janji support kanggo Filipina pemerintah ing anyar duweni riko menyang Speaker saka negara kang House saka Wakil, Pantaleon Alvarez.r Okada (digambarke ing gambar foto) ngembangaken Okada Manila, pribadi-sektor US$2.4-milyar casino resort ing Manila sing amarga kanggo duwe pisanan-phase miwiti ing desember paling slot kanggo tuku bonus. Pak Okada rembugan lan re-disahaké kang prasetya kanggo ndhukung pamaréntah ing sawijining efforts ing ndhukung lokal employment lan ngapikake ekonomi wutah," nyatakake release penet saka Okada Manila.kada Manila "yakuwi kanggo makaryakaken total saka 8,000 buruh," ngandika ing release.nder sadurungé rencana kanggo Okada Manila – kang originally wis judhul apa Manila Bay Resort – casino property ngirim wis rampung dening 31 Maret, 2015 paling slot camping uk 2021.

Nanging search casino pengatur disetujoni ing juni 2015 anyar jadwal sing di-push bali completion saka ajang kanggo 31 desember, 2016. paling slot kanggo nyelehake legendaris shadowlands.