Polisi durung nyedhiyani jeneng saka samubarang situs, nanging iya ngomong sing padha bebarengan entuk sing operator sak €400k saben sasi tabel de poker 6 joueurs. On Wednesday, wakil saka mentas kawangun ukrainia Industri Game Association (UAII) dianakaké konferensi penet ing Kiev kanggo nggusah pemerintah kanggo nggawe gambling legalization prioritas. Kanggo aid dialog iki, fellow advisor Alina Plyushch ngandika UAII wis ditetepake minangka "dewan pakar" dumadi saka "wakil saka tombol internasional pemain saka kabeh perangan pasar (lotteries, olahraga totoan, casino, game cerdas)," uga game aturan lan anggota liyane internasional game hubungan tabel de poker 8 joueurs pas cher. Polisi ngandika nglumpukake klebu rusia lan lithuania nasional, nalika watara 120 warga padha dipunginaaken ing klompok Kiev kantor monopoli slot dhuwit recehan free friday. Nanging Katchalov ditekan sing iku "mokal kanggo lali" sing kabeh jinis gambling padha wis arep ing lan kanthi mangkono pamaréntah perlu kanggo njupuk langkah perlu kanggo nggawa kegiatan menyang cahya. Katchalov titik iki muncul ing batinku sing dina padha dening Polisi Nasional saka Ukraina, sing announced liwat Facebook kaca sing padha ngene bejat munggah ilegal online gambling ring sing dilakokno 18 beda casino camping monopoli slot app dhuwit recehan free. Polisi ngrebat watara UAH 2.5 m (US $96k) ing awis sak serangan. Katchalov marang konferensi penet bilih piyambakipun wis ora idea "apa sikap kanggo poker ambigu" ing Ukraina monopoli slot dhuwit recehan free 2021.