Iki kalebu ing wilayah saka dhaur produk planning, strategi, lan marketing, digunakake ing sawetara saka sing paling perusahaan kondhang ing globe monopoli slot grafik dhuwit recehan free. Ing statement kasedhiya dening Victor Duarte, senior wakil presiden lan pangareping pejabat kanggo produk lan strategi, perusahaan tampi sing anyar wakil presiden lan sumerep wong minangka tombol pamuter ing ngewangi kanggo berkembang strategi lengkap obah maju.

Wilayah usaha tenanan sing wis buktiaken piyambak kanggo dadi cukup sukses ing. Wis rekaman trek buktiaken expertise lan produk game analisis pasar, uga ing strategis marketing, sales lan bisnis support, uga singgat pembangunan.

Kang ngemu gelar sarjana kang ing hotel administrasi saka Universitas Nevada (UNLV) monopoli slot saben giliran free. Colella bakal miwiti porsi ing posisi anyar langsung lan wis kadhaptar ing tim manajemen senior ing website perusahaan monopoli slot bonus free dhuwit recehan. Nanging, kang kiwa sing posisi ing desember 2018 gambling sites ora ing gamstop.
Duarte punika produk pangareping pejabat lan anggota eksekutif tim kepemimpinan gambling sites ora karo gamstop uk. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre gambling sites ora karo gamstop.
"Kang strategis kepemimpinan bakal langsung support kanggo perusahaan langsung lan dislametaké long-term." Ing posisi anyar, Colella bakal tanggung jawab kanggo strategi produk, riset pasar, posisi, pembangunan, delivery, lan produk anyar introduksi kanggo Konami game produk.