Casino njupuk papan apa biyen Sears department store ing York Galleria Mall mt penake casino park banyu.

Sing cannibalization bakal wis, ing tampilan kita, banget pinunjul," diterangno Eric Schippers, Penn Nasional senior wakil presiden saka umum urusane mt penake casino anyar taun kawa. Sawijining goal iki kanggo priksa manawa iku bisa pick Springettsbury lan York wilayah mt penake casino gambling umur. Hollywood ing Penn Nasional gumantung ing lor Maryland kanggo bagean substansial saka sawijining pengunjung mt biru casino south lake tahoe.

Hollywood Casino York disetel kanggo mbukak kanggo masyarakat umum on Thursday, 12 agustus carane kanggo tetep ing kontrol saka gambling. Satelit Juara – Lokasi – Rega Bid Ngisor iki ora ana kualifikasi tawaran ing September 2019, Pennsylvania Game Papan Kontrol dibukak munggah proses kanggo investor principal ing salah siji saka negara 13 full-ukuran kasino. Countdown kanggo kita grand opening wiwit dina iki," ngandika Ruben Warren, wakil presiden lan umum manager saka Hollywood Casino York carane kanggo miwiti dhewe poker kamar. Sawise 90 dina saka employment, tabel game panganyang bakal nampa tambahan $500 award. Penn Nasional Game (PNG) ana adamantly marang Pennsylvania kang 2017 Game Expansion Tumindak.