Korea kidul operator casino, Swarga Perusahaan Winates, wis kabaripun dirilis sawijining asil financial kanggo September nuduhake yen iku ngalami nyengsemaken 42.7% tambah taun-taun ing dikumpulke game reged bathi kanggo kira-kira $61.03 yuta carane kanggo wiwitan lan casino online.

Miturut laporan saka GGRAsia, Seoul-kadhaptar tenan digunakake resmi Wednesday pakaryan babagan penyimpanan file kanggo rinci sing sawijining game tabel bathi kanggo 30-dina periode wungu dening 45.1% ing taun-taun rada ndhuwur $57.71 yuta nalika digandhengake takings saka slot swelled dening 10.7% kanggo bab $3,29 yuta. Ekstensif estate: Paradise Perusahaan Winates tanggung jawab kanggo hotel basis kasino ing kutha-kutha Seoul, Jeju lan Busan lan nganggo $1.7 milyar Paradise City integrasi casino resort cedhak Bandara Internasional Incheon ing kemitraan karo Sega Sammy Holdings sing Tergabung carane kanggo tetep kalem ing poker. Iki manca-mung fasilitas wiwit nampi gamblers ing 2017 lan nawakake pilihan saka 281 slot kajawi 154 tabel game lan 62 elektronik tabel game tropicana casino atlantic city. Gulung ngedongkrak: korea Kidul operator kabaripun uga diterangno sing pungkasan sasi kang digabungake tabel gulung, kang jumlah saka awis sing wis diijolke kanggo kripik, tansaya dening 8.1% ing taun ing taun kanggo $438.55 yuta sanajan tokoh iki wis dituduhake 15.1% populasi yen dibandhingake karo agustus nj.

Sangang sasi advance: GGRAsia kacarita sing Swarga diterangno sing dikumpulke casino bathi kanggo sangang sasi kapisan taun saiki ngadeg ing watara $470.78 yuta, kang equates kanggo taun-taun dandan saka sawetara 23.5% tropicana casino atlantic city new jersey nomer telpon. Tenan purportedly menehi saran sing ngedongkrak iki amarga ing bagean gedhe kanggo 24.9% iso dibandhingke advance ing game tabel takings kanggo $442.99 yuta nanging wis menapa malih wis mbantu dening 4.9% pecah ing slot pangentukan kanggo mung liwat $27.81 yuta. tropicana casino atlantic city klub.