Hiburan & olahraga media perusahaan, IGN (biyèné Mbayangno Game Jaringan), wis partnering karo monolithic soda account Coca-Cola kanggo nggawe mingguan digital olahraga warta layanan disebut 'olahraga Weekly karo Coca Cola.' 30-menit nuduhake bakal anchored dening mantan profesional StarCraft II commentator Kevin Knocke, lan bakal nutupi ndhuwur warta crita sing minggu: kalebu dipikir ing turnamen highlights, asil liga, lan nganalisa pagelaran saka pemain top tropicana casino atlantic city. 1,5 milyar wong diwasa padha kabotan lan ing paling 400 yuta klinik lemu; iku samesthine sing tokoh iki bakal munggah kanggo 2,3 milyar lan 700 yuta mung bab saiki. Coca-Cola kang agenda kene iku cetha banget: Njaluk peneliti galau ilmu pengetahuan lan nangkis manungsa waé saka intake halal." Ing 2008, World Health Organisasi (SING) kacarita sing kira-kira nj nomer telpon. Ing 2014, Coca-Cola mèlu nggabung karo pasukan karo Riot Games kanggo sponsor sing premium League of Legends produk tropicana casino atlantic city new jersey. Ing sawetara minggu pisanan saka seri acara bakal fitur seneng League of Legends star Stephen "Snoopeh" Ellis, olahraga team manager Charlie Yang lan kita banget dhewe World Series of Poker (WSOP) gelang juara, Bertrand "ElkY" Grospellier tropicana atlantic city casino online. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre casino receh pertukaran kanggo xumm. Gedhe casino col de villefranche sur mer. Penyakit sing tiba metu saka kekacoan iki, akèh kang disambung karo nuduhake bakal ditayangke ing IGN.com, lan tengen sing disambungake TV lan jaringan digital saben ana ing 7pm EST.