oody Investor Service wis nyatakake plans dening James Packer kang casino tenan Makutha Resorts Ltd kanggo nyelehake paling saka sawijining kapentingan bisnis dumunung njaba Australia menyang kadhaptar anyar kendaraan ana kamungkinan kanggo babras kredit profil Makutha Resorts.elco Makutha uga dikenal dening sawijining Nasdaq simpenan ticker jeneng MPEL restoran ing choctaw casino durant. Tenan makaryakke kasino ing Macau lan ing Filipina restoran ing choctaw casino grant. Pungkasan oktober, iku dibukak Studio City casino resort (digambarke), ing Macau kang Malaysia district.oody kang ditambahake sing wis diselehake Makutha Resorts' ratings ing review kanggo downgrade ing ngisor iki demerger woro-woro.nder ing demerger proposal, Makutha Resorts' saham ing Melco Makutha bakal pindhah menyang internasional anyar perusahaan nyekeli, bebarengan karo Makutha Resorts' investasi ing Las Vegas casino lan hotel Alon kang ing pembangunan; sawijining 20 persen nyekeli ing internasional restaurant lan hotel perusahaan Nobu Hospitality LLC; sawijining 50 persen saham ing U apa jeneng casino ing queens. regional operator casino Aspers Group Ltd; lan sawijining saham ing Caesars Wutah Partners LLC apa jeneng casino ing philadelphia mississippi.

Ngajokaken demerger internasional aset, lan tambah bahti mbayari bakal asil ing kurangé populasi ing Makutha Resorts' disimpen aliran awis, lan materially nyuda sawijining bondho basa," Matius Moore, a Sumelang wakil presiden lan kredit senior officer, nyatet ing statement.s bagéan saka sawijining demerger plans, Makutha Resorts uga ngajokaken anyar privasi bahti kang bakal mbayar metu 100 persen saka normal mediawiki net sawise tax apa jeneng casino ing pine bluff arkansas. Abang disimpen ing aliran awis njedhul saka Makutha Resorts' tambah bahti mbayari lan mandhek saka deviden saka Melco Makutha bakal tegese sing Makutha Resorts bakal duwe kurang kapasitas kanggo kontribusi kanggo biaya ibukutha saka AUD2-milyar [US$1.48 milyar] Makutha Sydney project, saka njero kui dana," ditambahaké Pak Moore.t wektu, Makutha Resorts suda kepemilikan sawijining kanggo 27,4 persen saka 34,3 persen, mundhakaken babagan US$800 yuta ing awis apa jeneng casino ing queens. Miturut Sumelang, sing mbantu Makutha Resorts kanggo nyuda utang ing short term. new york.