Georgia hukum watesan totoan kegiatan kanggo jinis sing ditawakake dening GLC lan nemtokake pareng bets minangka persetujuan wae liwat kang "gumantung marang kasempatan malah sanadyan diiringi dening sawetara skill, siji stands kanggo menang utawa ilang soko saka nilai." Bank-bank' nanggepi GLC request nyebut 1934 kasus nglibatno game machine, kang pangadilan ditemtokake sing definisi saka game kasempatan "ora gumantung ing apa peserta bisa dadi luwih pinter karo laku, nanging ing apa padha pamuter bisa nindakake bab sing padha pas lan isih ilang – ora amarga saka tumindak, nanging amarga saka tumindak saka mesin." Bank-bank nyatet sing DFS peserta padha merata kamungkinan kanggo menang siji kontes "banjur ilang sabanjuré turnamen amarga kinerja saka pemain njaba peserta kang kontrol." Kaya akeh negara liyane, Georgia ndadekake pangecualian kanggo sayemboro ing kang wong benefiting punika "nyata contestant" ing kang kinerja kasil mutusaké free bonus ora simpenan kode kanggo springbok casino. Nanging bank-Bank ngandika iki khusus "ora aplikasi kanggo saben olahraga fantasi." Georgia negara Sen dumb and dumber gambling quote. On Monday, ing Atlanta Journal Konstitusi dipetik layang saka wakil AG W dumb and dumber slot mesin.

Nevada wis ngandika DFS legal nanging operator mbutuhake negara gambling lisensi, uleman ora DFS operator supaya adoh wis milih kanggo nampa dumb and dumber slot tur. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre dumbo slot 10 100.