ross revenue game (GGR) ing Filipina ngadeg rada ndhuwur PHP158.36 milyar (US$3 milyar) ing sangang sasi page saka 2018, ngandika Filipina Hiburan lan Game Corp (Pagcor) casino online bezahlen mit handy.
GGR kanggo sangang sasi kapisan taun iki wis luwih ndisik tenimbang tokoh direkam kanggo lengkap-taun 2017, nalika negara kang industri game direkam kanthi jumlah ongko GGR saka PHP152.55 milyar.ationwide casino GGR ing sangang sasi September 30 ana PHP137.74 milyar sampeyan bisa kumelun ing casino niagara. Revenue saka game elektronik camping – kalebu tradisional bingo, game elektronik lan olahraga totoan – ngrambah saklawasé PHP20.62 milyar ing periode.sisih saka kang sektor kang pengatur, Pagcor langsung makaryakke a suite saka negara-mbukak kasino, disebut "Casino Filipino" sampeyan bisa kumelun ing chip biru casino. Kuwi kasino direkam GGR saka PHP27.11 milyar ing januari September periode sampeyan bisa kumelun ing casino arizona. Miturut Pagcor website, account makaryakke acara ing sangang lokasi tengen negara, lan wis luwih 31 dadi-disebut "satelit" camping tengen ing Filipina.ross income saka game operasi ing Pagcor wungu 18,7 persen taun-taun ing sangang sasi page saka 2018, miturut data resmi diajukake ing oktober.laporan ing Filipina Saben Inquirer pungkasan Thursday kuotasi Pagcor sirah Andrea Domingo minangka matur Philippine taunan GGR iku kamungkinan kanggo munggah kanggo PHP192 milyar taun iki. sampeyan bisa kumelun ing chinook angin casino.