Nanging November kang mundhak kudu dijupuk ing konteks, diwenehi sing November 2012 revenue tally ana 11% kurang saka November 2011 kang $880m, makna November 2013 luwih kaya pemugaran saka status quo. Liyane saka tabel game ranking guncang metu thusly: roulette ($28m, -18.5%), craps ($26.8 m, +7.5%), telu-kertu poker ($12.4 m, -1.3%), pai gow poker ($10.6 m, +25.4%), mini-baccarat ($10.2 m, -9.4%), supaya iku numpak ($3.3 m, -5.3%) lan keno $2.5 m, -7%).

A 6.84% terus tingkat ngasilaken ing 560% gain ing bal-balan winnings kanggo $24.3 m, senajan persentase tak angin-ngewangi saka kasunyatan sing ing buku ilang $5.2 m ing bal-balan ing November 2012 ora cache creek casino ngawula alkohol. Bal-balan nyumbang kanggo akeh iki wagering ing $356m, sasi katelu consecutive kang anyar bal-balan nangani ngrekam iki nyetel blackjack konser ing la union. Minangka tansah, Nevada Game Papan Kontrol nolak kanggo break metu bathi entuk saka negara loro aktif online poker situs, adhedhasar sawijining privasi ora lambang online njupuk nganti ing paling telung camping operasional. Baccarat sante lan 88.2% gain ing jumlah wagered kanggo $1.1 b, nalika jumlah kasino menang saka baccarat ing November munggah 81.4% kanggo $130.1 m thanks kanggo 12,5% terus blackjack cosh for sale uk. Nevada olahraga - lan racebooks dikirim winnings saka $30.6 m in November, whopping a 474% ing taun-taun dandan lan rekaman saben wulan anyar kanggo jumlah wagered ing $490.3 m blackjack corso san giovanni napoli. Revenue karunia ana owah-owahan sambutan saka oktober, kang weruh revenue slip 2.5% ing taun-taun.