Sampeyan wis tak kanggo duwe nglukis kulit yen sampeyan lagi kanggo urip ing game iki lan snowflakes sing mewek bab soko ngomong lan gadhah fun ing meja wis ora panggonan ing manggon arena minangka alkohol wis bir poker. Daniel Negreanu spats. Sing, kanggo sisih paling, wis seda mudhun nanging Bocah Poker rauh ketemu awake embroiled ing liyane pasulayané, wektu iki karo Doug Polk carane akeh dhuwit sampeyan bisa menang muter poker online. Iku diwiwiti sawise Deeb, sing wis gabung Joey Ingram kanggo poker podcast ing YouTube, ditakokake Kassouf kang karakter lan pada nyalahké gusti yésus ngengingi ing bojoné carane akeh dhuwit entuk karo jotosan menyang casino. Polk wis terus-terusan trashed ing donya kaloro-winningest poker pamuter ing bid kanggo njaga asmane ing kawigaten carane akeh dhuwit wis entuk ing kudeta ing casino. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre indigo langit casino seneca oklahoma.