Mangsa promosi: Ing release penet uga disampekno sing saindhenging NHL mangsa, FanDuel wis plans kanggo ningkataké salebetipun match-ups kayata siji-game fantasi siri, kang free kanggo ngetik, kanggo NHL Stadion Seri lan NHL Mangsa Klasik antarane wong pisanan simpenan bonus 888 poker. Ditambahaké cahya bakal ngaktifake panyedhiya kawigaten sawijining "Live In-Muter" totoan opsi, kang bisa diakses ing sawijining anyar FanDuel Sportsbook app, antarane olahpesen lan liyane iklan pisanan simpenan bonus casino australia. FanDuel sambungan karo pembuangan saka tim lan tamu saka Prudential Center ("The Rock"), kang miturut warta release "No pisanan dewan casino park banyu gambar. Sing emphasis ing nggawe inovatif platform lan promosi kanggo nyambungake karo lan galvanize konsumen paralel penggemar pisanan mentality ing New Jersey Sétan." Uga ngomentari, Kip Levin, Perwira Operasi Pangareping kanggo FanDuel Group, ngandika.. pisanan simpenan bonus casino uk. Ing landmark menehi hasil ndadekake DFS layanan resmi olahraga totoan partner profesional hockey liga lan eksklusif resmi DFS partner casino paling cedhak kanggo bay city mi.