ong Kong basis Chow Tai Fook Enterprises Ltd (CTFE), investor ing casino resort ing Macau, Australia lan Vietnam, dikonfirmasi ana sing iku wis napak asmani persetujuan kanggo sing duwe lan operate Baha Mar (digambarke ing rendering), a kandheg casino resort project ing Karibia nusantara saka Bahama pisanan simpenan bonus poker partai.
CTFE bakal ngaturake wujud, aktif investasi lan sumber daya menyang pre-bukaan lan bukaan saka Baha Mar Resor," ngandika Graeme Davis, presiden CTFE kang Bahamas tambahan, ing statement klebu ing release casino paling cedhak kanggo langkawi sc. We are remen kanggo duwe CTFE nggabungake Baha Mar Resor minangka pemilik lan pangembang, leveraging expansive sawijining jaringan lan sumber daya kanggo mbukak pasar anyar lan kesempatan kanggo Bahama sing bakal ngirim keuntungan gedhe kanggo pulo lan kita wong-wong," ngandika Perdhana Mentri saka Bahama ing statement uga klebu ing release casino paling cedhak kanggo bay city texas. #8220;pemerintah wis manteb ing ati sing CTFE wis pas kapabilitas lan trek ngrekam kasil ngrampungake lan operate Baha Mar Resor saka loro penginepan lan casino perspektif," ditambahaké Pak Christie.enry Cheng Kar Shun, ketua saka CTFE, wis direktur non-eksekutif Macau casino operator SJM Holdings Ltd wiwit 2013. casino paling cedhak kanggo bayonne nj.