Ing Jepang lan pamaréntah kanggo Prefektur Nagasaki wis kabaripun dijenengi search sambetaken kaliyan saka Eropah gambling buta Kasino Austria Internasional minangka preferred operasi calon ing sawijining lomba kanggo ngamanake terpadu casino resort lisensi.

Miturut laporan saka GGRAsia, putusan saka kulon Kyushu ukum rawuh sawise request kanggo proposal (RFP) pengajuan saka operator Kasino Austria Internasional Jepang Tergabung tambahan ngatur kanggo ngalahake metu a pasangan saka saingan ingkang duweni skor 687 nilai casino paling cedhak kanggo bay city texas. Sumber rinci sing saingan bid fronted dening Oshidori International Holdings Limited salajengipun ditetepake minangka runner-up karo tandha saka 682.8 nalika konsorsium kang dipimpin dening Niki lan Chyau Fwu (Parkview) Klompok teka pungkasan liwat bahan 667.1. Teka kompetisi: Prefektur Nagasaki ngarep kanggo kira-kira 1.3 yuta wong lan kabaripun semangat kanggo menang siji saka Jepang kang trio teka saka 40-taun casino lisensi supaya minangka kanggo bisa kanggo nggawa Las Vegas-gaya pembangunan kanggo 74-hektar plot saka tanah dumunung ing jejere sawijining Huis Sepuluh Bosch taman tema casino paling cedhak kanggo bayonne nj. Nanging, ukum iku pisanan purportedly kang kapekso kanggo partner karo experienced manca operator sadurunge ngajokake sawijining final plans kanggo panel saka federal selectors ahead saka April 2022 deadline casino paling cedhak kanggo baytown tx.
Sadurungé metu: kasunyatan sing Oshidori International Holdings Limited teka kapindho ing proses iki kabaripun kabeh liyane ngagetne amarga tenan resmi ditarik metu saka lomba pungkasan minggu kasebut 'serius sopan irregularities' poker regeln kepala munggah wuto. Badhan final bid iki purportedly disiapake ing kemitraan karo American suku operator casino Mohegan Game lan Hiburan, nanging iki purportedly menapa malih dibatalake amarga wikan ngarsane saka 'mbatesi lan khayal aturan' sing padha wis digawe iku angel kanggo entitas 'kanggo tumindak bisnis ing ngati-ati lan proses efisien.' Cetha counter: Nanging, Prefektur Nagasaki kabaripun dipun tampik panyokro bowo iki lan ngeyel sing sawijining panjalukan kanggo proposal proses wis 'conducted karo keadilan lan integritas' ing tetep karo pedoman federal aturan ngratifikasi ing mangsa panas saka 2018 poker regeln texas terus ehm. Ukum uga purportedly ngumumaké yen pilihan pokok saka Kasino Austria Internasional Jepang Tergabung wis mèlu 'evaluasi adil saka usulan-usulan' saliyane kanggo deliberations antarane macem-macem panguwasa lokal sing klebu ing Nagasaki Safety Umum Komisi poker regeln cilik amba wuta. Gubernatorial gratification: Gubernur kanggo Prefektur Nagasaki, Rani Nakamura, kabaripun digunakake pesen resmi dirilis sawise Kasino Austria Internasional Jepang Tergabung iki dijenengi minangka ukum kang disenengi operasi calon kanggo 'sincerely matur' kabeh saka wong-wong sing wis melu ing lomba.70-taun-lawas politisi purportedly salajengipun pocapan sing proses wis conducted 'sak banget nyoba wektu ing donya' nanging sing selectors wis ditampa 'banget usulan-usulan' sing wis kebak sijine ing tampilan 'fitur unik saka operator.'.