Proposal uga kalebu proyèk omah, konvènsi pusat, massive 107,500-jog motor stadion olahraga lan paling gedhé ing donya Ferris setir.

Kabeh dhiskusi iki isih kontingen ing Chris Christie relenting ing saéngga kasino njaba Atlantic City blackjack cosh for sale uk. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre blackjack corso san giovanni napoli. Project wis ing kuping saka sawetara pengaruh legislatif, kalebu negara pejabat senat Jim Whelan lan Ray Lezniak mobile casino bonus ora simpenan. Karo sapisan lavish gambling kutha terus sawijining precipitous kurangé populasi, Christie wis teka grip karo akeh yakin sing Atlantic City ora njupuk luwih apik kapan wae rauh mobile casino bonus ohne einzahlung.

"Aku manawa ana akèh saka wong-wong sing bakal njupuk kula kanggo tugas kanggo wani malah nimbang kasino njaba saka Atlantic City," Whelan marang Lintang-Ledger mobile casino bonus ohne einzahlung 2021. Saiki sing Gubernur New Jersey Chris Christie wis ngumumaké pejah kang kanggo ngrembug casino expansion njaba saka Atlantic City, Massachusetts basis sukan kapitalis is looking kanggo njaluk ing game karo $4.6 milyar resort casino proposal ing Jersey City.