ichael Hu, Interblock kang wakil presiden saka Asia, ngandika ing statement disiapake klebu ing release: "We are seneng kanggo dadi bagéan saka Donya Anyar Hotel [lan] ITC kang anyar produk upgrade carane ngetung pot usaha ing poker. Produk anyar nyedhiyani New World Hotel pemain karo macem-macem unik elektronik tabel game pengalaman." carane ngetung wis gagal poker rintangan.