Ing 10th Taunan eGaming Review Operator Anugrah dianakaké ing meritus pelangi, London on Monday 24 November jeux kasino gratuits casino gratuit partouche 770 riva. PokerStars iki salah siji saka amba pemenang, kang dipilih minangka 2014 best "Poker Operator" lan "Mobile Poker Operator" PokerStars' kepemimpinan industri kalebu porsi luwih saka 69 yuta kedhaftar pemain lan aturan saakeh-akehe macem-macem game, turnamen paling seri, paling gedhe hadiah kolam lan paling platform kanggo muter ing jeux d argent en ligne black jack. "Kita pelanggan sing antarane paling manut, hasrat lan skillful poker pemain ing donya lan kita are saya suwe saya apik kanggo antisipasi kabutuhan sing," ngandika Eric Hollreiser, Sirah Komunikasi Perusahaan kanggo Nyoto Group jeux casino alam bébas hiu gratuit. "Kita lagi utamané bangga dadi bisa kanggo kurban seluler paling poker pengalaman lan menehi konsumen aman lan trep akses menyang kabeh fitur, game lan pemain global kolam sing padha nyana saka PokerStars." William Hill uga menangaké "Operator saka Taun" kanggo kinerja kuwat antarane loro olahraga totoan lan game; "Kampanye Marketing saka Taun" kanggo sawijining multi-saluran Piala Donya gaweyan; lan Operator Casino Taun amarga nyengsemaken wutah saka sawijining ing-house Vegas produk lan kinerja kuwat ing seluler saluran casino paling cedhak kanggo lor chicago illinois. Liyane amba pemenang kayata bet365 sing maintained sawijining stranglehold ing Ing-muter Olahraga Totoan lan Olahraga Totoan Operator anugrah; Colossus Taruhan karo Rising Star award lan LeoVegas menang Seluler Casino Product award. Pantun Daya kang metu CEO Patrick Kennedy iki uga dikenali kanggo kang nyengsemaken karir karo eGR kang Pinunjul Kontribusi award casino paling cedhak kanggo norfolk virginia.

Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre casino paling cedhak kanggo north conway nh.