Sauntara kuwi, miturut Pitutur Ngancani Priksaan Meg O ' Sullivan, sawijining ahli wis ngritik Makutha kang efforts kanggo menang maneh sawijining Sydney lisènsi, nelpon ngenggalaken kanggo sawijining AML program "nyuda-wong bodho." Ana uneg-uneg serius babagan Makutha kemampuan kanggo ngleksanakake konsisten, efektif, lan sustainable ngenggalaken kanggo alamat kepungkur sawijining laundering dhuwit," O ' Sullivan ngandika idn poker simpenan bonus 100. Sing ing wektu nalika Bergin Priksaan ana ing ayunan lengkap paling tangan sampeyan bisa njaluk ing poker.
"Liwat dina teka, kita bakal katon menyang sasi, saiki lan masa depan kanggo nimbang mung carane efektif Makutha kang program pembaharuan punika." Minggu kepungkur, perusahaan kepala financial angkara, Nick Stokes, marang kraton komisi sing nalika piyambakipun gabung karo perusahaan ing 2019, sawijining AML operasi padha woefully ing-resourced, dumadi saka mung loro anggota staff ing sawijining Melbourne properti lan loro liyane ing Perth paling tangan kanggo pamisah ing blackjack. Nanging ing Victoria, lisensi kanggo sawijining kapal penggedhe Melbourne properti ing baris paling tangan kanggo paling awon tangan ing texas holdem. Sing tanggal Victoria priksaan ketua, mantan hakim Ray Finkelstein kudu laporan apa kang dianggep Makutha cocok kanggo lisensi ing Melbourne paling tangan kanggo duwe ing poker.

Priksaan nyariosaken akun padha ora dipun sinaoni dening Bergin, karo sawetara transaksi njupuk panggonan mung telung sasi kepungkur mesin sous poker en ligne gratuit.