lobal game lan lotre supplier Internasional Game Teknologi Plc (IGT) wis diangkat Massimiliano Chiara kanggo peran saka executive wakil presiden lan kepala financial officer (CFO), karo efek saka April 6 mobile casino simpenan dening bill telpon uk.

Pak Chiara uga wis ditunjuk kanggo IGT papan direktur, ngandika perusahaan ing Monday ditulis woro-woro.r Chiara nggabung IGT saka multinasional corporation CNH Industri NV, ing pundi piyambakipun paling bubar njabat minangka CFO lan pangareping sokongan pejabat, miturut ana statement mobile casino bonus ohne einzahlung new. Pak Chiara sadurunge dianakaké macem-macem financial lan operasional peran ing Fiat Chrysler Otomotif NV lan, diantara liyane sadurunge posisi, minangka konsultan ing PricewaterhouseCoopers Advisory.r Sala ditambahake: "Kang godhongé amba lan jero latar mburi ing kabeh facets saka koleksi finance lan operasi, saliyane kanggo standar dhuwur saka keunggulan, bakal sanget aset kanggo kita organisasi." Beatrice kang ekstensif pengalaman ing highly-dinamis lan diatur sektor perbankan, ing kajaba iku kanggo dheweke ekstensif internasional cahya, sing terkenal persepektif kanggo nambah kanggo IGT papan," ngandika Lorenzo Pellicioli, IGT ketua, ing statement disiapake. mobile casino simpenan dening bill telpon kanada.