r Leong kang komentar padha digawe mung jam sawise Wynn Resorts Ltd – tiyang sepah tenan Macau basis operator casino Wynn Macau Ltd – ngandika iku bisa nampa mung 100 anyar-kanggo-pasar live-bakul casino tabel kanggo miwiti saka Wynn Palace nsw sepur sydney kanggo casino. Tenan ditambahaké iku samesthine properti bakal diwenehake tambahan tabel ing post-bukaan wektu. Kita nampa aplikasi mung bubar lan kita lagi arep liwat sawetara analisis proses; yen aku ngerti bab asil, mesthi aku bakal [ngumumke] asil" saka meja persediaan kanggo Wynn Palace lan Parisian Macao mungguh, Pak Leong marang reporters ana ing sela-sela saka acara umum. Kita isih arep liwat proses analisis; supaya, iku banget angel kanggo kula kanggo menehi sampeyan sembarang akurat tokoh-tokoh [gegayutan anyar tabel allocations]," kang nyatakake, ingkang dipun paringaken dening Radio Macau situs judi slot liwat ovo. Mangga, menehi kula sawetara dina," Pak Leong ditambahake.ynn Resorts wis sadurungé nyatakake: "Nalika kita wis durung ditampa kabar formal kita game tabel persediaan, yen kita nampa lan persediaan saka 100 anyar game tabel, kita nyana kanggo mindhah kira-kira 250 tabel game saka Wynn Macau [casino hotel] kanggo Wynn Palace asil ing kira-kira 350 game tabel ing Wynn Palace lan 270 tabel game ing Wynn Macau." oth Wynn Palace lan Parisian Macao kang dikembangaké ing Macau kang Malaysia district: Wynn Palace wis dijadwal kanggo mbukak ing tanggal 22 agustus; Parisian Macao – a project dening Sands China Ltd, perusahaan Las Vegas Sands Corp – kanggo mbukak ing September 13 situs judi slot uang asli.
nomer investasi analysts nyana pamaréntah Macau kanggo aplikasi kanggo Wynn Palace lan Parisian Macao privasi dipunginaaken karo, mungguh, ing bukaan saka Galaxy Macau Phase 2, dikembangaké dening Galaxy Hiburan Group Ltd; lan karo Studio Kutha, mayoritas diduweni dening Melco Makutha Hiburan Ltd situs judi slot liwat gopay. Iki bakal ndeleng pemerintah amal Wynn Palace total 250 anyar-kanggo-pasar tabel, nanging diparengake ing fase.e wrote ing ana wigati: "Ya, 100 tabel bakal makili paling dina-siji persediaan (150 kanggo Galaxy [Macau Phase 2], 200 kanggo Studio Kutha), nanging mbok menawa ora ngagetne diwenehi lingkungan." r Govertsen ditambahake: "Nalika kita badhe wis disenengi wis katon luwih gedhe kira-kira persediaan (150 utawi 200 [tabel]) kasunyatan sing manajemen ngarepake 100 tabel ora nimbulaké us kanggo mbenakake pangarepan kita kanggo Wynn Palace utawa Wynn [Macau casino ing] semenanjung situs judi slot liwat linkaja. Lan persediaan saka 100 tabel kanggo Wynn Macau, china iku mung kamungkinan kanggo duweni potensi asil ing jiwit ing dina sibuk sibuk liburan nanging digunakake ngirim ora dadi jeksa agung bisa ngetokake.".