Ngetik mangsa, Packer padha +3,100 kanggo menang Super Bowl ing FanDuel, lan rada konco Viking ing NFC Lor carane kanggo riffle poker kripik. Kuwat latihan camp, kang klebu gabungke soko weruh saka 2010 film, digawa liwat ageng kinerja ing 1 Minggu carane kanggo njabut casino poto khusus pa. Ing FanDuel kang MVP papan, Rodgers tilase mung Mahomes (+350), Jackson (+550), lan Seattle kang Russell Wilson (+600). Malah kang kaping sanga dituduhake jeneng nilai lan sasi produksi luwih saka apa-apa best online casino canada bonuses. Padha bener kanggo MVP best online casino canada askgamblers.

Nalika Rodgers digawe pamindhahan amba, Philadelphia Elang pemain Carson Wentz tumuju ing arah ngelawan. Green Bay Packer' standout menangaké Super Bowl ing 2010, entuk NFL MVP ing 2011 lan 2014, lan mimpin Packer kanggo NFC Juara Game ing 2014 lan 2016. Panjenenganipun kabuka kalima ing FanDuel kang MVP papan ing +1,700, nanging ambruk +3,300 sawise ala mundhut kanggo Washington Tim bal-Balan best online casino bonuses michigan. Nanging, sawise papat-gawe gol masterpiece marang Minnesota Viking ing Sunday, Rodgers wis di buwang piyambak hak bali menyang MVP campuran casino paling gedhé ing chicago area. Lagi disambungake kanggo 18 ing +5,000 casino paling gedhé ing ely nv. Nanging, Rodgers wis ketemu comfort tingkat ing Taun 2 ing pelatih Matt LaFleur.